meest
geavanceerde
manier
van
skin
needling

OVER FUSION MESO

Fusion Meso is sinds de oprichting in 2007 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van exclusieve producten en medische apparatuur voor artsen, dermatologen, huidtherapeuten en huidprofessionals. Hiermee kunnen specifieke huidaandoeningen zoals huidveroudering, pigmentatie en littekens effectief worden aangepakt en verbeterd.

Kwaliteit en innovatie is een maatstaf voor Fusion Meso. Bovendien heeft Fusion Meso ISO13485- en ISO9001 kwaliteitsbeheersysteem én bevat het klasse III intradermale medische hulpmiddelen met CE-conformiteitsmarkering, waarmee wordt aangegeven dat voldaan wordt aan de EU-normen voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Daarnaast wordt de veiligheid en werkzaamheid van alle solutions en apparatuur getest met in-vivo onderzoeken.

Video afspelen

Behandelfilosofie

Al onze inspanningen zijn erop gericht de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We bieden een breed scala aan producten met innovatieve ingrediënten en professionele oplossingen voor het creëren van behandelingen op maat, afgestemd op de behoeften van elke cliënt.

Fusion Meso is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor huidverbetering en collageenstimulatie. Hiermee wordt huidveroudering en huidverslapping effectief verminderd. Het hyaluronzuurgehalte van de huid wordt op peil gebracht, waardoor de huid steviger wordt en fijne lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar verminderen. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel is van onze huid, wordt Fusion Meso ook wel één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd.

De behandeling bestaat uit het reinigen, peelen en needlen van de huid. Met Fusion Meso wordt de huid bestempeld en worden er minuscule kanaaltjes gecreëerd, waardoor de actieve werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen terecht komen. Deze minuscule kanaaltjes zijn voor het blote oog niet zichtbaar. Mocht er dieper in de huid worden gewerkt, dan kunnen eventuele kleine puntbloedinkjes ontstaan. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat deze minuscule kanaaltjes binnen no-time weer sluiten. De behandeling met Fusion Meso voelt als kleine prikjes, maar is goed te verdragen. Indien je een uiterst gevoelige huid hebt kan gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Na de behandeling ziet de huid er vaak wat roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar is na 24 uur bijna altijd verdwenen. Eventuele vervelling kan optreden, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. De huid zal de eerste twee weken gevoeliger zijn voor zonlicht, het is daarom belangrijk dat de huid goed beschermd wordt met een zonbeschermingsfactor.

Lees meer

Fusion Meso is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor huidverbetering en collageenstimulatie

Apparatuur

Met behulp van een cartridge van één of meerdere naaldjes en de Fusion Pen, die ingesteld kan worden op de gewenste diepte en snelheid, is dit dé meest geavanceerde manier van skin needling. Elke zone van de huid kan op de juiste diepte en snelheid, in combinatie met de solutions behandeld worden om effectief huidproblemen aan te pakken voor de beste resultaten.

Er zijn twee soorten behandelingen mogelijk met Fusion Meso:

  • Multi-needle: de huid wordt behandeld met 9 naaldjes voor algehele huidverbetering.
  • Mono-needle: enkele naald die geschikt is voor de plaatselijke behandeling van fijne lijntjes, rimpels of littekens.

Ongeacht of je dus volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, Fusion Meso heeft dé ultieme oplossing!

FUSION MESO SOLUTIONS

Alle solutions worden gecreëerd met de hoogte kwaliteitseisen en normen en bevatten significant hogere en pure concentraties van klinisch bewezen actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en vitaminen voor maximale werkzaamheid en de beste resultaten. De solutions zijn volledig steriel, bevatten geen conserveermiddelen of andere chemicaliën en kunnen specifiek per huidprobleem worden ingezet. De actieve ingrediënten van farmaceutische kwaliteit voldoen aan dezelfde normen als een injecteerbaar product.

RESULTATEN

Omdat de aanmaak van collageen en huidvernieuwing een ingewikkeld en langdurig proces is in de huid, kan het even duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Optimale resultaten worden behaald in kuurverband én in combinatie met de juiste producten voor thuisgebruik. Afhankelijk van de huidconditie zal een specifiek behandelplan op maat worden opgesteld.
info-fusion-beforeafters-01-before.jpg info-fusion-beforeafters-01-after.jpg
info-fusion-beforeafters-02-before.jpg info-fusion-beforeafters-02-after.jpg
© 2022 Fusion Meso. Alle rechten voorbehouden.
© 2022 Fusion Meso. Alle rechten voorbehouden.